SYTY-KORTTI

SYTY-kortti on Hyvinvoinnin tilat-hankkeessa (ESR) sekä Seinäjoen kaupungin eri toimijoiden kanssa yhteistyössä kehitetty matalan kynnyksen kortti.

SYTY - kortti on tarkoitettu Seinäjoen 16-29- vuotiaille nuorille. Kortin tarkoituksena on ohjata nuoria matalan kynnyksen palveluihin, joilla tuetaan nuorten hyvinvointia sekä edistetään nuorten osallisuutta. SYTY - kortilla nuoret pääsevät veloituksetta Seinäjoen kaupungin tarjoamiin eri liikunta- ja kulttuuripalveluihin sekä kansalaisopiston kursseille.

SYTY- kortti on tarkoitettu ilman koulu- tai työpaikkaa oleville nuorille.

SYTY-kortin jakavat maksutta Seinäjoen kaupungin etsivän nuorisotyön ohjaajat. SYTY-kortti on voimassa vuoden sen myöntämispäivästä. Kortti on henkilökohtainen.

Lisätietoa SYTY-kortista ja sen käytöstä saat etsivältä nuorisotyöltä.

Voit osallistua maksutta kansalaisopiston kursseille, myös taiteen perusopetukseen. Lukuvuoden kurssitarjonnan löydät opinto-ohjelmasta tai kansalaisopiston sivuilta

Osallistuakseen kurssille on SYTY-kortti esitettävä ENNEN kurssin alkamista henkilökohtaisesti Opistotalon (Vapaudentie 83) toimistoon.

SEINÄJOEN LIIKUNTAPALVELUT

Urheilutalon uimahalli & kuntosali sekä sulkapallo pallohallissa Nurmohallin & Ritohallin kuntosali sekä sulkapallo (päiväaikaan klo 16.00 saakka)

SEINÄJOEN KULTTUURIPALVELUT

Kaikki maksuttomat palvelut sekä sisäänpääsy Taidehallille.

SEINÄJOEN MUSEOPALVELUT

Ilmainen sisäänpääsy Törnävän museoalueelle sekä Suojeluskunta ja Lotta Svärd museoon.

SEINÄJOEN NUORISOPALVELUT

Sisäänpääsy skeittihallille.

SEINÄJOEN KAUPUNGINKIRJASTO

Apila-verstaan kaikki palvelut ovat ilmaisia (tarratulostus, 3D-tulostus), samoin tulostus ja kopiointi (kerrallaan max. 10 tulostetta/kopiota)

Mikäli kortin haltijalla ei ole lainausoikeutta, lainausoikeuden palautus ja velkasaldon nollaus.