NUORTEN STARTTI

Yleistiedot

Nuorten Startti on Seinäjoen kansalaisopiston, Hyvinvoinnin tilat-hankkeen ja Seinäjoen nuorisopalveluiden yhteinen tuotos.

Nuorten Startti on 16-29 vuotiaille suunnattu ryhmä, jossa kokeillaan uusia mielekkäitä asioita ja tutkitaan yhdessä oman tulevaisuuden polkuja yhdessä ohjaajien kanssa.

Nuorten startti kokoontuu tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-14 Kansalaisopiston tiloissa (Vapaudentie 83.).

Kenelle

Nuorten Startti on suunnattu nuorille, jotka ovat vailla opiskelu- tai työpaikkaa tai muuta mielekästä toimintaa.

Starttiin ohjaudutaan pääasiassa Seinäjoen etsivän nuorisotyön, aikuissosiaalityön tai AIMO:n kautta. Lisäksi nuori voi itse ottaa yhteyttä Startti ryhmän ohjaajiin Heikkiin tai Jennaan. Starttiin ei ole erillisiä hakuaikoja, vaan sinne voi hakeutua milloin tahansa. Vapaina olevia paikkoja voi tiedustella ohjaajilta. Startissa voi olla mukana parista viikosta muutamaan kuukauteen. Teemme jokaisen kohdalla yksilöllisen sopimuksen ja suunnitelman.

Sisältö

Startti on ennen kaikkea toiminnallinen. Ryhmässä tutustutaan esimerkiksi valokuvaukseen, liikuntaan, erilaisiin kädentaitoihin, retkeilyyn sekä teemme vierailukäyntejä ympäri kuntaa. Teemme lisäksi yhteistyötä eri tapahtumien, kuten Provinssin kanssa.

Toiminnan avainasemassa ovat yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen, positiivisen ilmapiirin luominen ja oman tulevaisuus näkymien kartoittaminen.

Jokaisena Startti päivänä tarjoamme ilmaisen lounaan.

Ohjaajat

Jenna Knuts

044 - 754 1855

jenna-miia.knuts@seinajoki.fi

Heikki Korhonen

 044 - 4181813

heikki.korhonen@seinajoki.fi

Lisätiedot Nuorten Startista

https://nuorten-startti.webnode.fi/