Vanhan rakennuksen valot ja varjot


Lumen vielä ollessa tiukasti maassa keväällä 2017, kansalaisopiston henkilöstö irrottautui nykyisestä opistotalosta hetkeksi ja lähti joukolla tutustumaan uusiin tiloihin vanhan lääninsairaalan alueelle.    


Henkilöstöä tutustumassa uusiin tiloihin
Henkilöstöä tutustumassa uusiin tiloihin
Ylimmän kerroksen luonnonvalo on upea
Ylimmän kerroksen luonnonvalo on upea

VANHAN RAKENNUKSEN VALOT JA VARJOT

Ylimmän kerroksen valtavat leikkaussalihuoneet suurine ikkunoineen saivat tutustujat huokailemaan ihastuksesta. "Tänne sopisi täydellisesti kuvatataiteen tila". Luonnonvalo on kuvalliselle ilmaisulle tärkeää.

Vastaavasti taas kahden rakennuksen välinen maanalainen yhdyskäytävä herätti jopa pelokkaita ja hieman hämmentyneitä tunteita. Yhdyskäytävä ei tule olemaan käytössä saneerauksen jälkeen. Sikäli sääli, että rohkeimmat olivat jo nähneet "galleriakäytävän" kuvitelmissaan.

MITÄ SINULLE TULEE MIELEEN VANHAN LÄÄNINSAIRAAAN MUISTOISTA, TILOISTA JA KUVISTA? KANSALAISOPISTO KERÄÄ TARINOITA JA AJATUKSIA JA NIITÄ VOI LÄHETTÄÄ Klikkaamalla TÄSTÄ

Rakennuksissa on mielenkiintoisia paikkoja...
Rakennuksissa on mielenkiintoisia paikkoja...