MUUTTO!

Nyt se tapahtuu! Useamman vuoden valmistelut, ikuiset "sitten kun" lausahdukset, sisustussuunnittelut, työpöytien sovittelut ym. ovat nyt tehtynä. Luokkahuoneet toisensa jälkeen tyhjenevät, mappikansioita lastataan muuttolaatikoihin ja muuttolaatikoita (ja ompelukoneita, jumppapalloja, maalaustelineitä, teatterirekvisiittaa, kahvakuulia, steppilautoja...) pakettiautoon. Me muutamme!

Korona on antanut oman lisämausteensa tähänkin hommaan. Koska tapahtumia ei keväällä saanut järjestää, jäi meilläkin toukokuun alkuun suunniteltu Tammikampustapahtuma tekemättä. Syksy on vielä koronan suhteen epävarmaa aikaa - tuleeko uusi aalto ja miten opetus saadaan käyntiin. Ihanaa olisi pitää avoimia ovia ja tutustuttaa opiskelijat ja yhteistyökumppanit tiloihimme jo elokuussa, mutta näitä tuumataan sitten elokuussa uudestaan. 

Tuntuu uskomattomalta, että tämä projekti on tulossa päätökseen. Tuntuu uskomattoman hienolta kävellä pitkin remontoituja käytäviä. Uudet tilat mahdollistavat opiston toiminnalle niin paljon uudenlaista toimintaa. Käytävät ovat avarat ja valoisat, aulakahvila huokuu historiaa. Isoimpien luokkien nimeämisessä olemme käyttäneet inspiraation lähteenä nimiä lähimenneisyydestä. 

Tervetuloa meille syksyllä 2020!