Tulevaisuuden minä

Seinäjoen kansalaisopisto tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia harrastaa, mutta myös ohjausta itsensä kehittämiseen ja oman elämän suunnitteluun.

Kansalaisopisto on Seinäjoen alueen asukkaiden monipuolinen sivistäjä, sekä osallisuuden ja elinikäisen oppimisen mahdollistaja. Kansalaisopisto tarjoaa palveluita kuntalaisten elämänlaadun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

Hyvinvointia vahvistaa mielekäs ja merkityksellinen toiminta. Harrastukset voivat toimia alustana tällaiselle toiminnalle. Harrastusten parissa saat onnistumisen kokemuksia, vahvistat taitojasi sekä lisäät sosiaalista pääomaasi. Tai vaihtoehtoisesti saat tilaa olla olemassa sen toiminnan parissa, jota rakastat. Harrastaminen parhaassa tapauksessa sytyttää sinussa kipinän, joka kantaa läpi elämän.

ALKU

Elämä on täynnä tienhaaroja, joissa yksilön on hyvä osata tehdä tarkoituksenmukaisia ja merkityksellisiä valintoja elämäänsä liittyen. Jokainen ihminen ansaitsee antoisan, merkityksellisen ja iloa tuottavan elämän. Uskomme, että se on myös jokaiselle mahdollista.

ALKU -verkkovalmennuksessa opit lisäämään mielekkyyttä ja merkityksellisyyttä omaan elämääsi. Saat voimaa itsetuntemuksen kasvusta ja vahvistat kykyäsi johtaa omaa elämääsi.

Viiden viikon maksuttomalla verkkokurssilla saat sähköpostiisi viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisia tehtäviä. Tutustu valmennukseen tästä: ALKU.